Växthus i kärnfuru

Ett växthus i kärndfuru är ett naturens hus för växter, men kanske också en oas eller ett vilorum för dig. För många är ett växthus en möjlighet att tjuvstarta våren och förlänga sommaren och senhösten. Oavsett vad du tänker använda ditt växthus till hjälper vi på PIF Specialsnickeri dig att förverkliga dina tankar och idéer.
Du väljer hur ditt växthus ska se ut

Ditt växthus kan se ut precis hur du vill. Vi jobbar uteslutande i kärnfuru men du väljer utseendet på glas, grunden, trädetaljer m.m. så att ditt nya växthus ska passa in i din utemiljö.
Ett växthus i kärnfuru håller år in och år ut med minimalt underhåll. Kärnfuru är ett hållbart och miljösmart alternativ till exempelvis tryckimpregnerat virke som innebär flera miljöproblem för samhället. Ett växthus av kärnfuru åldras dessutom vackert. När växthuset först byggs har kärnfurun ett gulbrunt utseende, men med tiden blir den silvergrått till färgen.

 

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt så att du får ett unikt växthus i kärnfuru som står sig i vårt nordiska klimat.

Fråga Pål.

11 + 12 =