Specialsnickrade staket

Ett staket är väl bara ett staket, eller? För oss hos PIF Specialsnickeri är ett staket både ett skydd och en markering av din tomt, men också en möjlighet att förhöja ditt hus estetiskt. Vi bygger staket i kärnfuru efter dina önskemål. Det du behöver fundera på är vilket staket du vill bygga.

 

Välj ett staket som passar ditt hem och din trädgård. Högt eller lågt? Stående eller liggande staketpinnar? Kraftigt eller smäckert? Raka, sneda eller runda avslut? Du väljer själv vilket staket du ska bygga och hur du ska göra det!

 

Vi bygger ditt staket i kärnfuru

Ett staket av kärnfuru håller år in och år ut med minimalt underhåll. Kärnfuru är ett hållbart och miljösmart virke som klarar temperaturförändringar och väder och vind. Ett staket av kärnfuru åldras dessutom vackert. När staketet först byggs har kärnfurun ett gulbrunt utseende, men med tiden bli det silvergrått till färgen.

Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömstaket i kärnfuru.

Fråga Pål.

10 + 11 =