Altan av kärnfuru

Tänk dig din drömaltan. Hur ser den ut? Vill du äta frukost i morgonsolen eller middag i kvällssolen? Önskar du insynsskydd, sandlåda eller ett tak över huvudet? Ska den vara djur- eller barnvänlig… eller kanske både och?
 
Du väljer hur din altan ska se ut

Det finns lika många typer av altaner som det finns typer av staket eller byggnader – runda, rektangulära eller kvadratiska, med rundade hörn eller kantiga hörn, öppna och inglasade. Oavsett dina önskemål och idéer hjälper vi på PIF Specialsnickeri dig att bygga din drömaltan i kärnfuru – från första plinten till sista staketpinnen. Du kommer med dina tankar och förslag, vi hjälper dig förverkliga dem.

 
En altan i kärnfuru är ett hållbart val

En altan av kärnfuru håller år in och år ut med minimalt underhåll. Kärnfuru är ett hållbart och miljösmart alternativ till tryckimpregnerat virke – som är ett populärt alternativ vid altanbygge men som innebär flera miljöproblem för samhället. En altan av kärnfuru åldras dessutom vackert. När altanen först byggs har kärnfurun ett gulbrunt utseende, men med tiden blir kärnfurun silvergrått till färgen.

 
Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga din drömaltan i kärnfuru.

Fråga Pål.

6 + 3 =