Trädäck av kärnfuru

Är det dags att bygga till på tomten? Önskar du dig ett trädäck som du kan lapa soltimmar på, hosta en BBQ eller kanske en kombination? Oavsett vad du önskar för trädäck hjälper vi på PIF Specialsnickeri dig att bygga ditt nya trädäck i kärnfuru.
 
Det finns en del att tänka på

Precis som med alla typer av specialsnickeriprojekt måste du planera när du ska bygga ett trädäck. Ett trädäck i kärnfuru är ett bra alternativ när ditt underlag är ojämnt. Har du däremot ett jämnt underlag kanske en altan lämpar sig bättre. Du behöver även bland annat bestämma dig för hur trädäcket ska se ut, hur högt det ska vara och om du vill ha morgonsol, middagssol eller kvällssol. Vill du ha vindskyddat eller öppen lösning?

 
Ett trädäck i kärnfuru är ett hållbart val

Ett trädäck i kärnfuru håller år in och år ut med minimalt underhåll. Kärnfuru är ett hållbart och miljösmart virke som kan användas i många olika utföranden. Ett trädäck av kärndfuru åldras dessutom vackert. När trädäcket först byggs har kärnfurun ett gulbrunt utseende, men tiden blir det silvergrått till färgen.

 
Låt oss vara med från början

Kontakta oss så tidigt du kan – gärna i idéstadiet. Det finns många parametrar som vi behöver gå igenom och bestämma innan vi kan börja planeringen och byggandet. Ju tidigare vi får vara med i processen desto bättre! Tillsammans hjälps vi åt att bygga ditt drömträdäck i kärnfuru.

Fråga Pål.

8 + 11 =